Vélemények

Visszajelzés megrendelőinktől:

"...„Fölrobbant a szülészet” – mondogatja a marketing menedzser, aki napról napra követi a weboldalunk látogatottsági statisztikáit. Szellemesen így fogalmazza meg azt az örömteli tényt, hogy  honlapunk életének legnagyobb forgalmat generáló tartalma az a 3D-s virtuális séta, amelyet az „Ocuplan” a megújult szülőszobáink bejárásáról készített. Naponta több ezer potenciális páciens tölt hosszú-hosszú perceket azzal, hogy körülnéz a térben, ahová a legtöbb ember életében csupán néhányszor jut el. Alaposan körbejárja, a legapróbb részletet is megvizsgálja. Ő irányítja a virtuális séta tempóját, ő dönti el a nézőpont szögét, a távolságot, a részletesség mértékét. Elidőzik egy-egy olyan berendezési tárgyon, amelyre a leginkább kíváncsi. A 3 dimenziós megoldás és az önálló navigáció annyira életszerűvé teszi ezt a sétát, hogy gondolatban a térbe képzelheti magát, érzelmileg ráhangolódhat. Ha még nem tette, úgy ennek segítségével öntudatlanul is elköteleződik.

És ez nem csupán feltételezés. A szülészetünk iránti érdeklődés mérhető növekedést mutat. Naponta kapjuk a virtuális sétára hivatkozó telefonhívásokat. Az a befektetés, amit igényelt a megoldás, néhány hónapon belül megtérül.

A technológia különleges mivolta és az Ocuplan, Burken Kft. embereinek hihetetlen ügyfélközpontúsága tökéletesen visszaigazolta várakozásainkat. Köszönet érte!

http://www.robertkorhaz.hu/noi-klinika-es-szuleszet/szuleszet/latogatas-a-klinikan

Üdvözlettel

Havasi Valéria

marketing igazgató"


"Amióta megtalálható a 3D túra a honlapunkon, nagy könnyebbséget jelent az értékesítőnk számára, mivel nem szükséges minden egyes foglalásnál a szobákról percekig mesélni, hogy a vendég el tudja képzelni és helyezni az épületben. Vendégeinknek javasoljuk, hogy nézzenek rá a 3D túránkra és máris minden kérdésük és kétségük elszáll.

Vendégeink visszajelzése alapján, a 3D túrával sokkal jobban el tudják helyezni a szobákat, méretarányosabban látják a fürdőket, folyosókat, közösségi helyiségeket, minden kis zugot fel tudnak fedezni, jobban adják vissza a valóságot, mint bármely fotó."

http://apponyikiskastely.hu/araink-szobaink

Üdvözlettel:

Horváth Csilla
cégvezető

Apponyi Kiskastély
 <
db
m2
db